“Kalau kita sukakan seseorang . jangan beritahu si dia . Nanti Allah kurangkan rasa cinta padany . Tapi luahkan pada Allah, beritahulah Allah. Allah maha tahu siapa jodoh kita.”

Sunday, June 12, 2011

Bored vs Happy


BOSAN yang tahap melampau



Esh . totaly bosan giler duk rumah . saya tatau nak buat apa . makin lama duk rumah makin malas nak belajar . i mean SEM 2 yang tak lama lagi . grr bosan lah rasa macam nak menagis . serius saya sampai nangis nangis macam malas nak sambung SEM 2 . sampai macam gitu sekali . tadi masa beli printer dan barang barang yang lain . saya still xda perasaan langsung . macam saya beli barang tuh semua untuk guna . then saya tatau beli barang ny semua untuk apa . sampai macam tuh sekali sikap saya . :( apasal tah . eshh





HAPPY kerr


Kalau dah HAPPY . fuhh ta engat nak dunia . macam ta saba jep nak sambung belajar . semagat dengan azam baru semua . lah apa lah . sampai nak tidur pun ta sedap sebab EXCITED sangat nak sambung belajar . eshh apa nak jadi aku pun tatau kau ny YANA . :(


Tadi saya sempat buka FB . kawan kawan kelas semua cerita pasal SEM 2 especially pasal RESULT . saya tatau saya macam xde perasaan bila baca statement macam tuh . selalunya bila baca statement macam tuh saya akan huru hara . ny skunk baca pun macam nak tanak jep . apasal tah . eshh tension lah kau ny YANA ! ..


p/s : happykan lah DIRI anda :(

Thank You For Reading . XOXO! :)

6 comments:

  1. saje nk sibuk sibuk here. hahaaaa. jgn laa cam tuh syg.. kami kan ad. hahaa ;) . takp takp. amikk mood awkkk oke ;)

    ReplyDelete
  2. oke oke. understand tht. heheee.

    ReplyDelete

Sunday, June 12, 2011

Bored vs Happy


BOSAN yang tahap melampau



Esh . totaly bosan giler duk rumah . saya tatau nak buat apa . makin lama duk rumah makin malas nak belajar . i mean SEM 2 yang tak lama lagi . grr bosan lah rasa macam nak menagis . serius saya sampai nangis nangis macam malas nak sambung SEM 2 . sampai macam gitu sekali . tadi masa beli printer dan barang barang yang lain . saya still xda perasaan langsung . macam saya beli barang tuh semua untuk guna . then saya tatau beli barang ny semua untuk apa . sampai macam tuh sekali sikap saya . :( apasal tah . eshh





HAPPY kerr


Kalau dah HAPPY . fuhh ta engat nak dunia . macam ta saba jep nak sambung belajar . semagat dengan azam baru semua . lah apa lah . sampai nak tidur pun ta sedap sebab EXCITED sangat nak sambung belajar . eshh apa nak jadi aku pun tatau kau ny YANA . :(


Tadi saya sempat buka FB . kawan kawan kelas semua cerita pasal SEM 2 especially pasal RESULT . saya tatau saya macam xde perasaan bila baca statement macam tuh . selalunya bila baca statement macam tuh saya akan huru hara . ny skunk baca pun macam nak tanak jep . apasal tah . eshh tension lah kau ny YANA ! ..


p/s : happykan lah DIRI anda :(

6 comments:

  1. saje nk sibuk sibuk here. hahaaaa. jgn laa cam tuh syg.. kami kan ad. hahaa ;) . takp takp. amikk mood awkkk oke ;)

    ReplyDelete
  2. oke oke. understand tht. heheee.

    ReplyDelete