“Kalau kita sukakan seseorang . jangan beritahu si dia . Nanti Allah kurangkan rasa cinta padany . Tapi luahkan pada Allah, beritahulah Allah. Allah maha tahu siapa jodoh kita.”

Friday, May 27, 2011

Rambut


Topic hari ni ialah mengenai rambut . saja jep saya buat entry ni :) sebab saya tadi duduk termenung . saya terfikir rambut saya . saya tatau kenapa macam gitu sekali saya fikir :D . ha saya tengok rambut saya dah ta serupa rambut dah . semenjak saya gunting dekat BP . RAMBUT saya dah macam apa tah . maybe kakak uh tak pandai nak potong rambut saya kot . dia orang baru dekat situh . tapi eshh ny yang saya nak cerita ny hehe . saya tak pernah dengar gunting rambut RM 5 . gila kentang ! kalau dekat JB . rambut macam saya ni RM 20 . kat BP hanya RM 5 terkejut saya . dan saya pun buat keputusan saya nak cuci rambut . dia cuci rambut memang yang TERBAIKK WOKK . haa dia urut badan saya . saya rasa lega hilang stress saya . naknak masa tuh nak dekat FINAL EXAM an :) nanti saya nak bawa sayang saya Nabila Eliyana,Huda,Pika dan Tipah pergi salon LIPSTIK uh mesti best giler an dapat pergi sama sama :)


Oppss terlari tahuk pula hehe . saya tatau lah dengan rambut saya ny . hmm kan best kalau dia potong rambut dengan cantik untuk saya . dan saya ni selalu fikir rambut saya . saya kadang kadang ada niat nak bela panjang nak rambut macam Farah Aliyah . dan ada kalanya nak rambut pendek macam Aliyah . rambut dia cantik sangat sangat . hmm tulah saya cepat sangat mudah terpedaya . sejap nak yang macam ni sejap nak yang macam tuh . pelik pelik lah awak ny Yana . ny kalau sayang saya tahu mesti dia gelak gelak kan saya . hehe .



p/s : Jagalah dan sayangilah rambut anda :D

Thank You For Reading . XOXO! :)

2 comments:

  1. haih. moral of the story is ...
    xD

    tumpang lalu ;)

    ReplyDelete
  2. sayangi rambut sndiri!~! hehe

    ReplyDelete

Friday, May 27, 2011

Rambut


Topic hari ni ialah mengenai rambut . saja jep saya buat entry ni :) sebab saya tadi duduk termenung . saya terfikir rambut saya . saya tatau kenapa macam gitu sekali saya fikir :D . ha saya tengok rambut saya dah ta serupa rambut dah . semenjak saya gunting dekat BP . RAMBUT saya dah macam apa tah . maybe kakak uh tak pandai nak potong rambut saya kot . dia orang baru dekat situh . tapi eshh ny yang saya nak cerita ny hehe . saya tak pernah dengar gunting rambut RM 5 . gila kentang ! kalau dekat JB . rambut macam saya ni RM 20 . kat BP hanya RM 5 terkejut saya . dan saya pun buat keputusan saya nak cuci rambut . dia cuci rambut memang yang TERBAIKK WOKK . haa dia urut badan saya . saya rasa lega hilang stress saya . naknak masa tuh nak dekat FINAL EXAM an :) nanti saya nak bawa sayang saya Nabila Eliyana,Huda,Pika dan Tipah pergi salon LIPSTIK uh mesti best giler an dapat pergi sama sama :)


Oppss terlari tahuk pula hehe . saya tatau lah dengan rambut saya ny . hmm kan best kalau dia potong rambut dengan cantik untuk saya . dan saya ni selalu fikir rambut saya . saya kadang kadang ada niat nak bela panjang nak rambut macam Farah Aliyah . dan ada kalanya nak rambut pendek macam Aliyah . rambut dia cantik sangat sangat . hmm tulah saya cepat sangat mudah terpedaya . sejap nak yang macam ni sejap nak yang macam tuh . pelik pelik lah awak ny Yana . ny kalau sayang saya tahu mesti dia gelak gelak kan saya . hehe .



p/s : Jagalah dan sayangilah rambut anda :D

2 comments:

  1. haih. moral of the story is ...
    xD

    tumpang lalu ;)

    ReplyDelete
  2. sayangi rambut sndiri!~! hehe

    ReplyDelete